ONTDEK ONZE MAGIE

Wij zetten liters koffie om in code. Op elke denkbare manier zorgen wij ervoor dat uw dromen kunnen worden omgezet in werkelijkheid. 

Door onze uitgebreide kennis van verschillende programmeertalen, tools en platformen kunnen wij in 99% van de projectaanvragen een oplossing bieden. Sommige mensen zouden het magie durven noemen. We love what we do.

WEBSITES & HOSTING

Eén van onze hoofdbezigheden is het ontwerpen, ontwikkelen en hosten van professionele websites. Wij bieden onze klanten een oplossing van A tot Z. Vanaf het bedenken van het concept tot de piekfijne uitwerking en het onderhoud van de servers waarop uw website zal staan.

MEER WETEN

E-COMMERCE & WEBSHOPS

Online verkoop zit in de lift. Voor elke 10 verkopen in een winkel gebeuren en 5 online verkopen. Het is nu de tijd om mee op de trein van digitalisering te springen. Geloof niet in de fabeltjes dat een eigen webshop onbetaalbaar is, of je de hele dag moet spenderen in het managen ervan.

MEER WETEN

MOBILE APPS & SOFTWARE

In onze huidige wereld kan je niet meer zonder een smartphone. En op die smartphone, daarop staan mobiele apps. Vele mensen denken echter dat het onmogelijk is voor hun bedrijf, vereniging of project om een eigen mobiele app te laten ontwikkelen. Dat het onbetaalbaar is. Maar niets is minder waar!

MEER WETEN

VIDEO & LIVE STREAM

Op zoek naar een professionele videomontage? Wil je een live stream opzetten voor je lezing, workshop, vergaderingen? Wij hebben het materiaal en de expertise voor het opzetten van uw live streams. Bovendien ondersteunen we de meest courante platformen zoals YouTube, Facebook, Instagram etc. Heeft uw bedrijf nood aan een bedrijfsvideo? Of een professionele reportage?

MEER WETEN

SMARTPHONE, TABLET & PC REPAIRS

Een smartphone is onderhand een gouden tool geworden. We kunnen ons geen wereld meer voorstellen zonder, en zijn dan ook snel in paniek wanneer onze smartphone, tablet, of computer het heeft begeven. Geen nood. Bij IO\Engineers herstellen we smartphones, tablets en computers. We gebruiken hiervoor enkel maar originele onderdelen, om zo enkel de beste kwaliteit te kunnen garanderen.

MEER WETEN

ICT DIENSTEN

Dekt het bovenstaande de lading niet? Geen nood. De kans is groot dat we voor al uw vragen over ICT wel een oplossing kunnen bieden. Opzetten, beheren & onderhoud van servers en bedrijfsnetwerken, telecom, en herstellingen van kleine elektronica zoals smartphones & tablets.

MEER WETEN