MOBILE APPS & SOFTWARE

Je kan niet meer zonder je smartphone. Maar kan je nog zonder mobiele apps? Laat jezelf niets wijsmaken. Mobiele apps & custom software zijn lang niet zo onbereikbaar of onbetaalbaar als sommige mensen wel denken. Heb je een fantastisch idee voor een eigen app of software? Laat ons mee dromen. Samen komen we er wel uit!

OFFERTE AANVRAGEN

MOBILE FREEDOM

Hoe langer hoe meer worden alle software programma’s en toepassingen overgebracht naar ‘de cloud’. Voor de meeste mensen stilaan een gewoonte. Overal en altijd, ook mobiel aan elke toepassing kunnen werken. Is jouw bedrijf al mobiel?

Voor de meeste mensen is ‘in de cloud’ een abstract begrip. Uiteraard zweeft je database niet in een of andere wolk boven onze hoofden. Maar alle data wordt wel gecentraliseerd op één locatie. Meestal een locatie op afstand. Zo heeft iedereen overal en altijd veilige toegang tot alle data binnen het bedrijf. Of kan het personeel ook op locatie nieuwe gegevens in het systeem invoeren.

En dat is lang niet zo onmogelijk als je misschien wel zou denken. Het is een veel voorkomende misvatting dat custom software, of een mobiele app onbetaalbaar is voor een kleine onderneming of vereniging. We will prove you otherwise!

ALTIJD BETAALBAAR

IO\Engineers zorgt steeds voor een professioneel resultaat binnen het vooropgestelde budget van elke klant.

RECENTE
PROJECTEN

IOEngineers geniet het vertrouwen van talloze gelukkige klanten. Neem een kijkje in ons rijkelijk verleden & onze spannende toekomst.

OFFERTE
AANVRAGEN

Vraag meteen je persoonlijke en aangepaste offerte aan. Wees gerust, wij zoeken een oplossing voor elk budget. Op elk potje past een dekseltje…