VIDEO & LIVE STREAM

Video is op dit moment zonder meer het meest krachtige wapen om online de aandacht te trekken. Elke website, elke advertentie of elke presentatie krijgt steeds 80% meer aandacht wanneer er een mooie en professionele video op het publiek wordt losgelaten.

OFFERTE AANVRAGEN

RECORDING MEMORIES

Bewegende beelden zeggen in enkele seconden méér dan 1.000 foto’s. Video is zonder twijfel het meest krachtige wapen op het internet om de aandacht te trekken. Of het nu is als presentatie voor je bedrijf, of een verslag van een samenkomst. Of een live uitzending van je congres. Video is our middle name!

Live stream video begint elke dag meer en meer de standaard te worden. Vergaderingen op afstand. Of een live stream van een toneelvoorstelling zodat ook minder mobiele mensen kunnen genieten van het spektakel. Video is hét medium geworden van de toekomst.

Onderzoek heeft uitgewezen dat advertenties of bedrijfswebsites met een videovoorstelling tot 80% meer kans maken om gekocht of bezocht te worden door het gekozen doelpubliek. Waar wacht jij nog op? IO\Engineers staat klaar. Wij beschikken over het meest geavanceerde materiaal op de markt om jouw beelden professioneel te vereeuwigen.

ALTIJD BETAALBAAR

IO\Engineers zorgt steeds voor een professioneel resultaat binnen het vooropgestelde budget van elke klant.

RECENTE
PROJECTEN

IO\Engineers geniet het vertrouwen van talloze gelukkige klanten. Neem een kijkje in ons rijkelijk verleden & onze spannende toekomst.

OFFERTE
AANVRAGEN

Vraag meteen je persoonlijke en aangepaste offerte aan. Wees gerust, wij zoeken een oplossing voor elk budget. Op elk potje past een dekseltje…